Het begin is er!

Vandaag ben ik weer eens een aantal uren in het ontwerpen van deze site gedoken en ik moet zeggen: het gaat de goede kant op. Afgelopen dagen zijn best wel spannend geweest. Na ongeveer drie maanden nagedacht te hebben of ik mijn anonieme website (ik zal jullie de moeite besparen) zou stopzetten om meer uit de schaduw te treden en mijzelf te storten in de deze wonderen wereld, is het begin gemaakt en lijkt het ergste achter de rug haha.

Ergste achter de rug? je begint net..
Ik zat namelijk best wel even te stoeien met het bedenken en doorsturen van mijn domeinnaam. Ik heb gekozen om mijn domeinnaam te kopen bij STRATO (60 cent voor 12 maanden, hoppa) om vervolgens deze door te zetten naar WordPress. Ik heb hier ook een jaar abonnement gekocht voor 96 euro. Natuurlijk lees je een aantal blogs en lijkt het allemaal super simpel (kiezen, klikken, klaar). Maar de realiteit blijkt altijd anders te zijn en na een aantal uren uitzoekerij en over en weer ge-mail; is het dan allemaal gelukt en kan ik los.

Wat heeft mij doen besluiten om deze stap te maken?
Zoals gezegd heb ik dus een tijdje een anonieme site gehad. Dit ging best goed en ik voelde mij vrij om op te schrijven wat ik wilde. Niemand wist toch wie ik was! Echter ben ik ook van plan om de wereld mijn geweldige piano skills (…) te laten zien en heb ik nog een aantal andere doelen en leuke acties waar ik mee bezig ben. Daarover later meer. Dit kan niet allemaal in de volledige anonimiteit en ik vind het uiteindelijk toch leuker om het zo te doen.

Heel spannend allemaal, maar ik heb mijzelf gerealiseerd dat ik zelf in de hand heb wat er inhoudelijk allemaal wél en niet prijs gegeven wordt. Dit is allemaal heel logisch, maar is toch iets waar je over na moeten denken als beginnende blogger. Ik wil namelijk ook transparant zijn en een leuke en leerzame blogs schrijven.

In ieder geval, het begin is gemaakt. Momenteel ben ik nog erg in de oriënterende fase wat betreft het ontwerp van deze site en moet ik er even zorgen dat ik ook gevonden wordt. Ook al hebben 11 mensen uit China dit al gedaan haha!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s