Ik doe mee met de Dutch Dividend Bloggers updates

De Dutch Dividend reeks is een maandelijkse update, verzorgd door de de kleine kapitalist. Hier krijg de lezer inzicht hoe de dividend inkomsten van blogcollega’s zijn geweest, en afhankelijk van individuele keuzes, welke aan- en verkopen zij hebben gedaan en/of welke aandelen het dividend de afgelopen maand hebben verhoogd. Soms geeft DKK zijn mening, om dit vervolgens allemaal in een leuke (korte) samenvatting te gieten welke afgesloten wordt door een slotsom.

De bedoeling is in ieder geval dat de blogger in de eerste twee weken van elke nieuwe maand een update plaatst betreffende de vorige maand (dus in januari 2021 een post over december 2020). Een maandsamenvatting waar je via de verschillende linkjes ook weer door kan klikken naar de deelnemende blogs metallegevolgenvandien.

Er is ook een ‘Amerikaanse Versie’ via de blog van de Dividend Diplomats. Leuk om te lezen, een tikje jaloersmakend soms, maar vooral motiverend wat je kan bereiken indien je structureel en gedisciplineerd elke maand investeert.

Ik ga in ieder geval een maandelijkse update schrijven waar ik zal opsommen welke individuele aandelen dividend hebben betaald en welke aan- en verkopen ik heb gedaan. Het zal even uitproberen zijn wat ik inhoudelijk allemaal zal behandelen, maar dat lezen jullie vanzelf!

Super leuk dat ik hieraan mee kan doen, aankomende week volgt mijn eerst post hierover šŸ˜Š.

Volgen jullie ook deze updates?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s