¡ſᴉqɹooʌ sᴉ ɹǝɓɓoๅq ǝๅǝᴉɔᴉɟɟo sๅɐ puɐɐɯ ǝʇsɹǝǝ uſᴉɯ

Na ongeveer één maand voorbereiding ben ik vanaf 1 januari de wijde wereld in getrokken. Als een echte blogherder heb ik jullie gelokt en wat denk je? 300 mensen zijn er nog ingetrapt ook! Ze zijn het veerooster over gelopen en kunnen nu niet meer terug!


In december 2020 is deze blog door 109 personen in totaal 300 keer bekeken (waar ik volgens mij zelf de helft van ben geweest). In januari zijn mijn 9 berichten in totaal 1.456 keer bekeken, wat een groei van 385% is!

Financiële blogs zijn het meest populair, wat duidelijk terug te zien is in de statistieken. Ik verwacht dat de meeste blogs sowieso met dit onderwerp te maken zullen krijgen, omdat daar simpelweg het meest over te schrijven valt. Piano spelen is meer een praktiserend bezigheid wat meestal even duurt voor ik een nieuw nummer kan.

Een financieel blog bericht kan ik op maandagavond om 19:00 beginnen en om 20:00 publiceren. Dat is waarschijnlijk wel een goed idee want dat is tot nu toe de meest populaire dag. Ik snap het wel, het nieuws is de laatste tijd behoorlijk van hetzelfde en mogelijk zelfs deprimerend te noemen. Logisch dat jullie liever een blog van mij lezen 😊. Graag gedaan hoor!

Genoeg motivatie om door te gaan dus. Hopelijk vinden jullie het net zo leuk als ik en blijven jullie nog een tijdje rondhanden in mijn weiland.

6 gedachten over “¡ſᴉqɹooʌ sᴉ ɹǝɓɓoๅq ǝๅǝᴉɔᴉɟɟo sๅɐ puɐɐɯ ǝʇsɹǝǝ uſᴉɯ

 1. Hoi Wouter,

  Ik ben 1 van de 300 mensen die erin is getrapt en ik moet zeggen dat ik een aantal blogs toch wel dagelijks even open om er zeker van te zijn dat ik geen nieuwe posts mis. Ik ben zelf pas sinds vorig jaar gaan beleggen en dit soort (gelukkig) Nederlandstalige blogs zijn ideaal om inspiratie en ideeën op te doen. Ik zou dus zeggen ga zo door en hopelijk mogen er nog vele posts volgen.

  Like

  1. Welkom in het weiland ! Leuk dat je een reactie achterlaat en zo te zien heb je de weg naar het abonneren per mail al gevonden. Bedankt daarvoor en zo mis je inderdaad niks meer :).

   Wat je zegt; blogs als deze (klein schouderklopje) kunnen zeker bijdrage aan het vergroten van je kennis en helpen om bepaalde keuze te maken. Zelf heb ik ook veel aan andere financiële blogs (gehad)!

   Ik heb in ieder geval nog genoeg inspiratie om meer blogs te schrijven. Gaat helemaal goed komen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s