Hallo, ik ben Wouter en ik ben nieuw met beleggen.

Ik wil graag beginnen met beleggen. Een vriend van mij vertelde dat hij laatst een paar duizend euro heeft verdiend met aandelen, vandaar dat dit mij wel aansprak. Wie kan mij vertellen hoe ik moet beginnen en wat goede aandelen zijn?!

Vandaar dat ik een nieuwe beleggingsrekening hebt geopend waar ik maandelijks een paar honderd euro op ga storten. Ik heb wel eens een andere rekening gehad, maar die gaf allerlei oudere (behaalde) gegevens weer, wat ik zelf onoverzichtelijk vond.

Als je het nog steeds leuk vindt om deze blog te volgen, zou ik je willen uitnodigen om af en toe een bezoekje te brengen zodat je echt van het absolute nulpunt mijn vooruitgang kan zien (waar kan je dat nu tegenwoordig nog vinden?). Binnen de eerste twee weken van deze nieuwe maand ga ik een update schrijven waarin je mijn eerste aankopen kan lezen.

Groetjes,

Wouter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s