Alweer drie maanden een officiële blogger!

Ik weet nog het nog als de dag van gister.. mijn eerste blogpost!

(Huilend achter de laptop omdat het niet lukt, uitzoeken hoe deze site werkt en stoeien met koppelingen).

Officieel is de eerste blog geplaats op 11 december 2020, maar gezien ik pas in het nieuwe jaar klaar was met alle voorbereiding en actief geworden ben om volle zalen te trekken, kan ik wel zeggen dat ik sinds 2021 ‘echt’ begonnen ben en zo voelt dat voor mij ook.

En dan nu lieve lezers! (trommelgeroffel)

Is het het eerste kwartaal alweer voorbij! Een kwartaal waarin veel gebeurd is en ik een goed begin hebt met deze blog en ik al een aantal lezers heb (bedankt daarvoor!) 😃.

MaandAantal blogsAantal bezoekers
december19109
januari10317
februari7208
maart4151
De harde kern van deze site.

Er is een duidelijke trend te zien: een dalende! Oeps! Maar geen zorgen, ik denk dat dit normaal is en december geeft tevens een vertekend beeld. De statistieken houden namelijk ook bij hoeveel ‘pagina’s’ je maakt en dat zijn er in december relatief veel geweest. Alle teksten onder tabbladen zijn officieel ook pagina’s, maar geen blogposts.

Ben je dan minder actief geworden?
Ja en nee. In januari heb ik veel blogpost geschreven, maar dat komt omdat het de eerste maand was en ik vol met inspiratie zat om de ene na de andere post eruit te knallen. Einde maand januari heb ik besloten dat ik het wat rustiger aan moest doen en best wat meer kon doseren om op een gezonde manier de frequentie van nieuwe blogs aan te kunnen bieden.


Ik heb trouwens niet echt een duidelijke blog-upload frequentie van bijvoorbeeld 1 of 2 keer per week, maar ik schrijf gewoon wanneer ik inspiratie, tijd en zin hebt (zoals vandaag om 09:30 in de ochtend 😎). Eigenlijk vannacht al: maar het is ook z’n dingetje om om 00:30 uit bed te stappen en een blog te schrijven: doet iemand dat wel eens?)


Ik zit nog wel vol met inspiratie en ga dit gespreid over het jaar uitrollen, so stay tuned!

Onderwerpen waarover ik nog wil schrijven zijn onder andere:

  1. Ons verhaal over de aankoop van de tweede woning en de cijfers;
  2. Updates doorvoeren op de site;
  3. Meer uitleg over muziektheorie;
  4. Nog een niet nader te noemen onderwerp wat met ruilen te maken heeft;
  5. Mijn gedachten over indexbeleggen;
  6. En nog veuul meer!

Bedankt allemaal voor het lezen van mijn blog en hopelijk tot snel! 👍

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s