Wij hebben getekend!

Eindelijk weer eens wat tijd gevonden om een (korte) blog te typen. Afgelopen weken zijn best hectisch geweest met alles waar wij op het moment mee bezig zijn. Niet alleen blijft het druk op werk (ziekenhuis), ook in de privé sferen zitten wij niet stil en duurt het nog maar een week of 5 voordat wij met z’n drieën zijn 😊.


Vorige week donderdag hadden wij nog nét een gaatje kunnen vinden om naar de notaris te rijden om te tekenen voor de aankoop van ons beleggingspand. Het pand is een studio appartement (uit 2006) en ligt op 5 minuten rijden van onze eigen woning. Het gebouw zelf kennen wij al omdat familie hier woont en de ligging is zeer centraal. Uitvalswegen overal te vinden! De servicekosten zijn in verhouding niet heel hoog (170 euro per maand) en is inclusief G/W/L en opstalverzekering. Allemaal pluspunten wat ons betreft. Het tekenen was een feestelijk moment, omdat wij enerzijds blij waren dat het nu eindelijk zover was en anderzijds omdat we van de papierwinkel af waren.


Momenteel zijn wij sinds zondag 18-4 elke dag bezig met het verbouwen en opfrissen van de woning. Onder begeleiding van mijn schoonvader plaatsen we in het bestaande keukenblok een nieuw aanrechtblad met inductiekookplaat. Ook een oven mag niet ontbreken en hangen we ff een nieuwe afzuigkap op. Gister avond hebben wij allen wanden gesaust en wordt de badkamer voorzien van een nieuwe douchecabine en een nieuw meubel. Daarbij zijn er altijd meer renovatieklussen te bedenken en deze worden dan ook meegenomen (plankje hier, stucwerk reparatie daar, nieuwe mechanische ventilatie, kozijntje aflakken, vloer repareren enzovoorts).


Oftewel: allemaal weer fris! Het ziet er mooi uit en wij zijn blij met het resultaat. Nog 2 dagen klussen en dan kan de huurder de woning betrekken.

Indien gewenst kan ik wat foto’s bijvoegen. Laat even in de comments weten of jullie dit willen

3 gedachten over “Wij hebben getekend!

  1. Ik zet hem op de lijst!

   Ja, ik heb een directe huurder. Iemand die ik goed ken en waarmee ik zelf alle stappen van het verhuurproces mee heb doorlopen.

   Als deze huurder ooit vertrekt dan kies ik voor een tussenpersoon omdat ik dan waarschijnlijk zal verhuren aan personen die ik minder goed ken.

   Like

 1. Pingback: Terugblik 2021

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s