Portfolio weer toegevoegd!

Een korte bericht vanuit update-land

Ik heb mijn aandelen portfolio een update gegeven en de nieuwe plaatjes op de site gezet. Zie hier voor de inhoud mijn nieuwe aandelen portfolio en hier voor het nieuwe overzicht van mijn dividend inkomsten.


Binnenkort volgen nog meer updates en uiteraard nieuwe blogposts. De hectiek rondom het regelen van de financiering (=afgerond) en de bijkomende verbouwing (=is bijna afgerond😀), maar zorgde er wel voor dat ik wat achter ben gaan lopen op de site.

Maar niet getreurd! Het komt goed 😘.

Nog een fijne dag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s