Ja hoor! Daar is hij dan!

Mijn harde werk is beloond! En dat allemaal dankzij jullie natuurlijk ๐Ÿ˜.

Ik heb 2 dollarcent verdiend. Mijn eerste verdiensten sinds de start van deze site.


Bloggen doe ik niet om veel geld te verdienen, dan zou ik beter meer uren kunnen draaien op mijn werk (openstaande diensten genoeg momenteel in het ziekenhuis). De voornaamste reden is dat ik het leuk vindt om te blogs te schrijven en dit kan mooi combineren met verschillende hobby’s.

Natuurlijk, ik zou liegen om te zeggen dat ik het niet leuk vindt om wat inkomen te zien en ik hoop dat dit in de toekomst nog wat meer zal toenemen. Op deze manier kan ik onder andere de kosten van het beheer van de website en domeinnaam jaarlijks betalen.


In ieder geval; een mijlpijl! Tevens een mooi moment om jullie te bedanken voor het lezen van mijn artikelen ๐Ÿ˜. Ik kan het wel leuk vinden om blogs te typen, maar nog leuker is dat ze ook gelezen worden.

Sinds de start van mijn blog zijn de bezoekersaantallen wel steeds iets afgenomen, mogelijk heeft dat ook te maken met het verkopen van mijn aandelenportfolio oeps. Iets wat ik weer aan het opbouwen ben waardoor ik hoop dat de aantallen ook weer zullen toenemen.

Een dalende trent

Ik ga in ieder geval lekker door met schrijven, investeren, besparen en piano spelen ๐Ÿ‘.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s