Morgen alweer drie weken

Morgen is het alweer drie weken geleden dat onze dochter is geboren. Een bijzondere tijd die voorbij gevlogen is en waarin alles anders is geworden. Even ontbijt maken, naar de supermarkt of piano spelen moet allemaal gepland worden, heeft een flinke vertraging of vereist een bepaalde flexibiliteit haha. Deze blog typ ik bijvoorbeeld met mijn rechter hand terwijl zij (deels) op de linker slaapt😴.

Schattig he dat beentje rechtsonder?

En zie dan ook nog maar eens een goede foto te maken..


Ik snap nu steeds meer wanneer iemand vertelt dat een pasgeboren baby een dagtaak is en dat al het andere op de tweede plek komt. Toch zouden we echt niet meer terug willen en voelt het alsof ze al veel langer bij ons is. De gebroken nachten worden na elk schattige beweging snel vergeten en op de een of andere manier doe je het gewoon. Normaal ben ik echt niet iemand die goed tegen weinig slaap kan; is dit dan toch de invloed van moedertje natuur?

Familie en vrienden zijn ook al mondjesmaat langsgeweest en momenteel staat iedereen zijn telefoon vol met schattige foto’s vooraldievanmijnschoonouders.

Na twee weken vrij te zijn geweest ben ik afgelopen maandag weer begonnen met werken en het is even zoeken naar een nieuw ritme, maar tot nu toe gaat het best goed. Gelukkig nemen de corona cijfers wat af waardoor er weer wat meer (mentale) ruimte komt. Daarbij is het ook nog eens prachtig weer en kunnen we lekker wandelen met zijn drieën.

Dit beloofd een mooie zomer te worden ☀😎

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s