Vliegen met Virgin: nu echt!

Hij heeft het na 16 jaar dan eindelijk voor elkaar: Sir Richard Branson gaat naar de ruimte! En ook nog eerder dan zijn co- concurrent Jeff Bezos (die trouwens sinds gister geen CEO meer is van Amazon).

In mijn vorige post scheef ik al dat het zomaar zou kunnen dat hij eerder dan 20 juli zou gaan:

‘Puur toeval’ noemt Branson het zelf.. tja.. moet je dat nu geloven? Het is in ieder geval wel heel toevallig 😅. Mij maakt het in ieder geval helemaal niks uit wie er eerder gaat, áls hij maar gaat en áls het maar goed gaat. Dat zou wederom een enorme boost geven voor het bedrijf en dienst plannen in 2022. envoormijnaandelen

Dus. wat doe jij op zondag 11 juli 2021 om 15:00?
Zet de popcorn maar klaar. Ga er maar eens goed voor zitten. Zet eventueel de EK finale uit om naar de livestream over te schakelen en wees getuige van het nieuwste van het nieuwste dat de mens (bijna) voor elkaar heeft gekregen: commerciële ruimtevluchten!

2021-07-11T15:00:00

  dagen

  uren  minuten  seconden

tot

Branson de ruimte in knallen


Oh nog wel even één klein dingetje.

Het is nog wel even afhankelijk van het weer en de technische checks😶.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s