Dinsdag

Vandaag is onze kleine baby alweer 4 maanden oud! Het lijkt wel gisteren dat ik dit bericht schreef. Toch gaan we alweer richting de 6 maanden oud en maakt ze momenteel behoorlijk wat leuke ontwikkelingen door: brabbelen, op haar zij willen draaien (lukt nog niet goed) en speeltjes vastgrijpen zijn zomaar wat voorbeelden uit haar huidige kunsten.


Moeders is intussen alweer aan het werk en pappa en Nina hebben al een aantal dagen samen doorgebracht. En wat hebben we veel gedaan! Berg beklimmen, raften, hardlopen en auto racen zijn zomaar wat activiteiten uit ons gezamelijk assortiment!

Geintje natuurlijk, maar dit doet mij wel denken aan deze vader held, die zijn kind in allerlei gevaarlijke en onverantwoorde situaties fotoshopt wanneer de moeder van huis is.


Een super bijzondere tijd waarin ons leven inderdaad totaal anders is geworden en ook nooit meer hetzelfde zal zijn. Het schijnt dat de overgang van geen naar één kind de grootste is in vergelijking van bijvoorbeeld één naar twee. Daarom is het helemaal niet vreemd dat er soms wat frustraties ontstaan, onzekerheden optreden of er kleine meningsverschilletjes (😘) met vrouwlief gevoerd moeten worden. Het hoort er allemaal bij, maar terug in de tijd zouden wij nooit meer willen.

Leuk he?

Ik hou van jullie ♥

Eén opmerking over 'Dinsdag'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s