Ziek, zwak en misselijk

De afgelopen week waren wij allen drie ziek. Natuurlijk had ik hem het zwaarst te pakken mannengriep, maar gelukkig kan ik melden dat het niet ernstigs of dat ene met een C is 🤭. Niet het beste moment om een blog te typen of er veel mee bezig te zijn, vandaar dat het even wat stil is geweest hier. Gelukkig zijn we weer aan de betere hand en zit je voor je het weet weer achter de laptop te typen.

Nu ik bijna mijn eenjarig bestaan online kan vieren, zijn er gelukkig nog oude blogs om (terug) te lezen, wat mogelijk nog interessant kan zijn indien je relatief nieuw op de site bent. Ik heb mijn blog abonnement weer met een jaar verlengd, dus jullie zijn nog niet van mij af!

Fijne zondag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s