Versimpelen

Vandaag een groot deel van de dag besteed om de site te versimpelen. Nu de blog bijna zijn eerste verjaardag mag vieren is het ook (bijna) tijd om de balans op de maken. Om alvast een klein beetje op de zaken vooruit te lopen: ik schrijf het meest over beleggen en alles wat daar bij komt kijken. Daarom kan je wel stellen dat dit het hoofdonderwerp van de blog is en in de toekomst zal zijn. Om wat makkelijker te navigeren heb ik het tabblad beleggen iets versimpelt en hier en daar aangevuld met nieuwe tekst. De tabbladen persoonlijke financiën en piano heb ik samengevoegd waarbij ik sommige tekst heb verwijderd. Ook heb ik een archief toegevoegd waar je alle posts per maand terug kan lezen.

Ik hoop dat de site op deze manier weer wat overzichtelijker is geworden 😁.

Eén opmerking over 'Versimpelen'

  1. Pingback: Terugblik 2021

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s