Een interessante luistertip

Afgelopen week stond vol in het teken van het programma BOOS over The Voice of Holland. Met meer dan 5 miljoen views binnen 2 uur is het de best bekeken aflevering die zij ooit gemaakt hebben. Niet zo verassend gezien het onderwerp en de relevantie daarvan.

Het programma behandeld ook andere onderwerpen en één daarvan is het verhaal over xpose. Een interessant verhaal over mogelijke pump and dump en op welke manier er hype gecreëerd wordt. Uiteindelijk hebben veel (jonge) mensen een hoop geld verloren.

Ik wil er niet teveel over schrijven, maar je kan de uitzending van BOOS hier bekijken en je eigen mening vormen. Er is ook nog een meer delige podcast die wat dieper op het onderwerp ingaat en gemaakt is door BNR radio. Die kan je via deze link beluisteren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s